Trött.

2012-12-17 / 21:51:29 / Allmänt / 1 kommentarer
Filmkvällen var otrolig, i alla fall om ni frågar mig ;) Typ ingen kollade på filmen, alla skrattade istället och höll på med mobilerna eller som jag och my friends som höll på med Mommis iPad! Och eftersom att det bara var vi på skolan (och vissa lärare såklart, fast de var uppe i personalrummet) så sprang vi runt i den och gjorde massor av saker man annars inte får! Åååh... kommer att sakna den här dagen... Fast nu undrar jag ju bara hur övernattningen på skolan kommer att bli.. haha... aja, det får vi se efter lovet :) 

Imorgon då... jo, då börjar Student Choice eller som det heter på la suecia, Elevens Val! Och då har jag, Ange och Mommi photobook... Och jag hoppas för guds skull att det inte bara är jag som kommer att ha en digitalkamera.. För isånnafall kommer det att bli jätte pinsamt! haha... 

Men igår, innan jag gick och la mig, fick jag syn på min lilla London buss! Och jag kände verkligen för att ta några foton på den. 



Den är så söt! 
 
Just det! Köpte två saker idag också... Orkar inte ta några bilder på dem... Men det var iallafall en 1D bok och ett halsband som jag ska ha på julafton och nyår, ni kommer förmodligen att i alla fall få se en bild på mig nån gång med hallsbandet! Promise you! 

Men nä, nu är jag för trött för att skriva mer... Ska kolla på julkallendern och sen blire att gå och sova! 

ByeBye!xx
/m

Kommentarer
Postat av: Clara ♥

Var med och tävla om att bli veckans blogg :)
http://claraverkkoniemi.blo.gg/2012/december/vill-du-bli-veckans-blogg.html#comment
http://claraverkkoniemi.blo.gg/2012/december/vill-du-bli-veckans-blogg.html#comment
http://claraverkkoniemi.blo.gg/2012/december/vill-du-bli-veckans-blogg.html#comment

2012-12-18 @ 08:28:33
URL: http://claraverkkoniemi.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0